Parodontológia és ínyplasztika

Fogágybetegségek megszüntetése és az ínyt érintő esztétikai plasztikai sebészeti beavatkozások. Szakorvosunk, Dr. Párkányi László a Szegedi Egyetem parodontológiai előadója, számos kutatás vezetője, műtéti esetek szakmai vezetője. Amennyiben funkciót és esztétikai megjelenést tekintve a legjobb megoldást keresi, rendelőnk a legjobb választás! 

Endodoncia

Elhalt, és begyulladt fogak gyökérkezelésével foglalkozó szakterülete a fogászatnak. Ezeknek leggyakoribb tünetei a ráharapási érzékenység, esetenként  lüktető, erőteljes fájdalom, arc duzzanat. Szakorvosunk, Dr. Fráter Márk a Szegedi Egyetem endodonciai előadója, közel 1000 fog megmentője.

Esztétikai kezelések

A fogak formájának, méretének, színének megváltoztata esztétikus héjakkal. A kezelés prémium mosolytervezéssel kezdődik, mely során digitálisan megtervezzük, majd a fogtechnikus által készített "próbafogak" segítségével megmutatjuk a végleges mosolyt. Ezt követően a fogak külső felszínére kerülnek felragasztásra a kerámia héjak, melyek a gyönyörű esztétika megjelenés mellett rendkívül tartósak is.

Fogpótlások

Gyönyörű élethű részleges, vagy teljes fogpótlások bárki számára. Szakorvosunk, Prof. Dr. Nagy Katalin a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Kar tanszékvezető egyetemi tanára. Ha a legszebb és funkciójában a legjobb fogpótlást szeretné, rendelőnk a legjobb választás!

Implantológia

Fogászati implantáció beültetés 1 fog, vagy akár teljes fogsor pótlására. Amennyiben szükséges, csontpótló, és az ínyt érintő esztétikai plasztikai sebészeti beavatkozásokkal kiegészítve.  Szakorvosunk, Dr. Párkányi László a Szegedi Egyetem implantológiai előadója, a Straumann implantátum referencia orvosa.

Fogszabályozás

Gyermek és felnőtt fogszabályozó kezelések rögzített, vagy akár láthatatlan készülékkel. Szakorvosunk, Dr. Dr. Bocskov Jordanov Milán minden esetben a tökéletes funkcionalitás és gyönyörű esztétikus végeredmény elkötelezett híve.