Számos tévhit kering az interneten az implantátumokkal kapcsolatban és hozzánk is sokan fordulnak kérdéseikkel. A leggyakoribb kérdéseket válaszoljuk meg őszintén aktuális blogposztunkban!

Az emberek többsége, amikor meglátja egy fogorvosi rendelő árlistáját, egyéni kezelési tervének végösszegét, vagy amikor egy tömés után megkapja a recepción a 20 000 forintról szóló számlát megdöbbenhet, hogy miért is került ez ennyibe, hiszen a folyamat mindössze fél órát vett igénybe! Az alábbi cikkben most utánajárunk, hogy mi is az oka a “rendkívül drága” fogorvosi árképzésnek!  

A fogorvostudomány rendkívül gyorsan fejlődő ágazat, különös tekintettel az úgynevezett „esztétikai” vagy „kozmetikai” fogászatra. Ahogy a médián keresztül egyre gyakrabban találkozunk hófehér, szabályos fogazattal, és ezáltal gyönyörű, egészséges hatású mosollyal, az igény jelentősen megnövekedett a fogak esztétikai helyreállítására. Ezen beavatkozás egyik első és legfontosabb lépése a digitális mosolytervezés. 
 

2. rész: A fogászati kezelés pontos menete

Előző cikkünkben igyekeztünk bemutatni, hogy hogyan juthatunk el a kezelés megkezdéséig, most pedig lássuk, hogy mi a kezelés pontos menete, ha akár többféle kezelésről, akár teljes száj rendezésről van szó.

1. rész: A fogászati kezelés megkezdése

Az év utolsó napjaiban számos fogadalmat teszünk. A leggyakoribbak a „többet edzem” és az „egészségesebben táplálkozom”, melyek egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb élet kiindulópontjai. Életünk pozitív irányba történő változásához egy megújult, egészségesebb és szebb mosoly is hozzájárul, így szintúgy képezhetik sok ember újévi fogadalmát! Az alábbi cikkben ennek kivitelezéséhez nyújtunk segítséget!

Manapság a tv képernyője előtt ülve, vagy csak bármely hetilap hasábjait átlapozva az ember szebbnél szebb, szabályos, hófehér mosollyal találkozik! Gyakorlatilag szinte minden közismert ember, beleérte a “ZS - kategóriás” valóságshowból kikerült “celebeket” is, látszólag hibátlan mosollyal rendelkeznek a média közvetítésén keresztül. De mi lehet a titkuk?

Előfordult már, hogy fogmosás közben vérzett a fogínye? Esetleg duzzadtabb, sötétebb/lilásabb színű bizonyos területeken?